





Awokadowo-bryndzowa pasta
1 awokado
1 bryndza (125 g)
mielony pieprz
Wszystko zmieszamy i podajemy z ulubionym pieczywem.


PS: Pastę wymyśliłam już dawniej tak, że awokado zwykło się rozgnieść, posolić i tak jeść,
bryndza jest słona, spróbuję razem - łyżeczka bryndzy, kawałek awokado.
Mniaaam… a Filipowi też smakuje.



Najłatwiejsza pasta na świecie.









Avokádovo-bryndzová nátierka
1 avokádo
1 bryndza (125 g)
mleté čierne korenie
Všetko premiešame a servírujeme s obľúbeným pečivom.


PS: Nátierku som vymyslela už dávnejšie tak, že avokádo sa zvykne rozmačkať, posoliť a tak jesť,
bryndza je slaná, vyskúšam dokopy - lyzička bryndze, kúsok avokáda.
Mňaaaam... a Filipovi tiež chutí.



Najjednoduchšia nátierka na svete.



Komentáre
Zverejnenie komentára